Jari Kousa
Myynnin ja markkinoinnin tekijä, yrittäjä.
ETM ja kokki
Kaipaatko lisäkäsiä asiakashankintaan ja markkinointiin tai vaikkapa tuotehallintaan? Jos vakituinen rekrytointi ei ole juuri nyt ajankohtainen, mutta tarvitset apua liiketoiminnan päivittäiseen tekemiseen, ota rohkeasti yhteyttä.
Olen Jari Kousa, FMCG konsultti, yrittäjä ja Brandem Oy:n perustaja. Autan pk-yrityksiä kasvun haasteissa ulkoistetun myynnin ja markkinoinnin avulla. Tuon käytännönläheistä, tuloskeskeistä ja joustavaa tekemistä arkeesi. Strategia- ja taktisen tason lisäksi autan ruoka-alan yrityksiä konkreettisesti operatiivisessa myynnissä ja markkinoinnissa. Rakennan mm. liidejä, kontaktoin potentiaaliset asiakkaat, vien keskustelut maaliin ja varmistan, että markkinointi tukee myyntiä ja asiakashankintaa juuri oikeissa kohdissa.
Sinulle tämä tarkoittaa vähemmän arvailua ja enemmän tuloksia. Toimin osana tiimiäsi, mutta ilman rekrytoinnin riskiä ja kustannuksia.
Esimerkkejä missä voin auttaa?
✔️ Tuotteistaminen ja pakkausratkaisut jotka tukevat myyntiä ja lanseerausta
✔️ Brändin rakentaminen ja digitaalinen markkinointi jotka puhuttelevat oikeaa kohderyhmää
✔️ Monikanavaiset kampanjat jotka tuovat liidejä ja mitattavaa vaikutusta
✔️ Myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus konkreettisilla toimenpiteillä
✔️ B2B-ratkaisumyynti prospektoinnista sopimukseen ja asiakkuuden käynnistämiseen
✔️ Asiakashankinta ja kenttämyynti suoraan ostajien ja päätöksentekijöiden kanssa
Käytännössä hyppään tiimin päivittäiseen työhön mukaan ja vien yhdessä sovitut asiat eteenpäin. Sinä saat lisää kaupallisia kohtaamisia, vauhtia myynnin tekemiseen, ja ennen kaikkea aikaa liiketoiminnan muuhun kehittämiseen.
Olen elintarviketieteiden maisteri (ETM) ja kokki, jolla on 20 vuoden kokemus tuote- ja ratkaisumyynnistä, markkinointiviestinnästä, brändityöstä ja tuotehallinnasta. Tämä monipuolinen yhdistelmä antaa uniikin kyvyn hahmottaa ruoka-alaa laajemminkin. Olen toiminut monipuolisissa kaupallisissa rooleissa muun muassa Tammisella ja Heinon Tukulla (nykyisin Valio Aimo). Ravintola-alan kokemusta on kertynyt yli viiden vuoden ajalta kokkina ja keittiömestarina sekä maalla että merellä. Tunnen erityisesti FMCG:n, elintarvikealan, HoReCa- ja foodservice-sektorin sekä teknisen tukkukaupan toimintaympäristöt ja hankintaprosessit.
Olen vastannut asiakashankinnasta ja neuvotteluista B2G- ja B2B-sektoreilla, tehnyt verkkokauppaa sekä kotimaassa että kansainvälisesti sekä työskennellyt tiiviissä yhteistyössä mm. kaikkien kotimaisten päivittäistavarakauppojen ja keskusliikkeiden kanssa tuotteisiin, myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa.
Toimin joustavasti, käytännönläheisesti ja tavoitteellisesti. Jos tarvitset enemmän resursseja, tuon projektiin mukaan omasta verkostostani oikeat osaajat.
Varaa maksuton 15 minuutin sparraus alla ja saat heti konkreettisia ideoita oman myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen ja toteutuksiin.
——————————
Jari Kousa
ETM (M.Sc. Econ) | Yrittäjä | Fractional/Interim | Myynnin ja markkinoinnin ammattilainen | Ratkaisuhakuinen tuloksentekijä
☎️ +358 45 135 7545 / WhatsApp